Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Scheertips!

De gevolgen van scheren kunnen erg vervelend zijn. Overal rode bultjes, wondjes, ingegroeide haren en enorm veel jeuk. Hier wordt natuurlijk niemand blij van. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om het scheren voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!


1. Zorg ervoor dat je een scherp scheermes gebruikt

Wanneer je een oud en bot mes gebruikt, kan dit zorgen voor meer ingegroeide haartjes wat weer irritatie veroorzaakt. Zorg daarom altijd dat je een scherp scheermes gebruikt voor je bikinilijn. Scheermesjes voor mannen zijn daarom aan te raden, deze zijn net wat scherper en werken wat beter voor de bikinilijn.

2. Scheer met de haartjes mee

Een andere tip is om met de haargroei mee te gaan. Hierdoor wordt je huid minder geïrriteerd. Wanneer je beneden wilt scheren, is het belangrijk om het schaamhaar eerst bij te knippen als het erg lang is. Als je dit niet doet, kan het scheermes blijven haken en dit wil je natuurlijk niet.

3. Gebruik scheergel

Het is belangrijk om altijd scheergel te gebruiken en nooit te scheren met bijvoorbeeld alleen water. Scheergel zorgt ervoor dat de haartjes op een rustige manier verwijderd worden. Ook verzorgt het de huid tijdens het scheren. Daarnaast is het ook belangrijk om na het scheren je huid goed te verzorgen.

4. Draag katoenen ondergoed

Om het daar beneden te laten ademen, is het belangrijk om het juiste soort ondergoed te dragen. Kies daarom voor katoenen ondergoed. Dit zorgt voor minder irritatie omdat de stof niet wrijft of schuurt. Ook neemt het vocht op en broeit het niet. Zo bli

5. Verzorging na het scheren

Zoals hierboven al werd gezegd, is het belangrijk om je huid na het scheren goed te verzorgen. Breng op je benen een crème of aloe vera gel aan. Droog je intieme zone goed af en verzorg het met wat babypoeder of olie om een geïrriteerde huid te voorkomen, of in ieder geval te verminderen.

Heb jij nog tips? Laat ze achter in de reacties.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten