Laatste nieuws: Hier begon de 'Fame' van de Kardashians

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Summerbody ready

De zomer komt er weer aan en na die pandemie kunnen we weer van alles doen! En niks is beter dan een top summerbody hebben! Er zijn namelijk een aantal dingen die je kunt doen om jouw summerbody te trainen zodat je kunt ‘shinen’ in de zomer!

Sporten

Wil je een strak afgetraind lichaam dan is sporten zeker belangrijk! Maar ook voor je gezondheid is sporten fijn. Wij hebben genoeg oefeningen op onze website staan die je hierbij kunnen helpen. Met sporten kun je ook lekker je energie kwijt en even tot rust komen!

Voeding

Let goed op je voeding. Het is belangrijk dat je gezond eet en het in balans is met jouw beweging. Eet dingen waarbij je voldoende calorieën binnen krijgt. Fruit kan bijvoorbeeld een lekker tussendoortje zijn. Het is niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker. Voeding heeft voor iedereen een andere werking dus kijk bij welk eet patroon jij je prettig bij voelt.

Mindset

Summerbody ready is voor iedereen anders, het gaat erom dat jij lekker in je vel zit deze zomer. Of dat dan is met een afgetraind lichaam of niet, zolang je je maar goed voelt dan wordt je zomer top!

Laat andere mensen je niet naar beneden halen en laat de negativiteit van andere je niet storen van jouw vrolijke mood.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten