Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Trend: hoelahoepen, werkt dit echt?

Misschien heb je het al voorbij zien komen op TikTok of Instagram, maar de heupen worden weer flink los geschut. Hoelahoepen is opnieuw een nieuwe trend en er schijnen veel voordelen aan te zitten. Maar hoe werkt dit dan precies en behaal je hiermee echt het gewenste resultaat? Wij zochten het voor je uit!

Disclaimer: alle lichamen zijn mooi en wij willen hiermee niemand aansporen om af te vallen. Maak hier alleen gebruik van als je op een gezonde manier in beweging wilt blijven!

Dat hoelahoepen niet alleen voor kinderen is, is nu wel bewezen. Wel gebruiken kinderen vaak een andere soort hoelahoep. Als je echt wilt gaan voor een goede work-out, kun je het beste een hoelahoep nemen met gewichtjes in de hoepel. Je kunt dit vaak ook zien aan de vorm van de ring, er zitten kleine hobbeltjes in. Deze gewichten zorgen ervoor dat de taille goed worden getraind en met de draaiende bewegingen train je ineens andere spieren. Het hoelahoepen brengt een jeugdsentiment terug en het voelt daarom vaak niet eens als een zware work-out. Toch verbetert het je conditie, er ontstaat een betere doorbloeding en een versterking van de been-, rug-, bil-, en buikspieren. Ze zeggen dat een beginner zo’n 100 calorieën per tien minuten verbrand. En daarnaast kun je hoelahoepen vergelijk met het rennen op een loopband. Dat had denk ik niemand verwacht!

Hoelahoepen heeft dus enorm veel voordelen. Je krijgt een sterkere rug, het werkt ontspannen, de taille wordt smaller, de spieren worden goed getraind en je conditie gaat vooruit. Maar welke hoelahoep kun je dan het beste nemen? Er is natuurlijk tal veel keuze, maar wij vonden een hoelahoep van goede kwaliteit, voor een klein prijsje. Check het hieronder!

Ben je nog geen ster in hoelahoepen of ben je juist toe aan een uitdaging? Op YouTube vind je veel leuke tutorials en work-outs. Voor de beginners zijn er genoeg tips en tricks te vinden. Voor de ervarende zijn er veel originele nieuwe oefeningen, want alleen draaien is niet het enige waar een hoelahoep voor wordt gebruikt!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten