Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Trendalert: Sandalen

Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Met of zonder hak, in allerlei zomerse kleuren en met of zonder touwtjes. We hebben het natuurlijk over de schoenen trend van de zomer, sandalen! Het kan niet anders dan dat je al een paar in je kast hebt liggen en anders wordt het eens tijd om deze hippe stappers aan te schaffen. Vandaag zetten wij de leukste voor je op een rij.

1. De chunky dad sandalen

Dit is misschien wel de hipste variant van dit moment. De schoenen worden ook wel de ugly sandalen genoemd, door de grove zolen. Je kunt de trendy sandalen op allerlei manieren stijlen. Onder een jurkje, een weide mom jeans of een oversized bloesje. Zelfs met sokken kun je deze schoenen leuk combineren. Niks is dus te gek met deze grove schoenen!

2. Minimalistische sandalen

Ga je liever voor een elegante uitstraling dan zijn deze minimalistische sandalen misschien wel wat voor jou. De hakjes zijn vaak goed te combineren als je gaat voor de kleur beige of zwart. Maar ook felle kleuren passen goed bij de zomerdagen. Trendy en chique tegelijkertijd, wat wil je nog meer?

3. Plateau sandalen

Tegenwoordig kunnen we ook makkelijk extra lengte creëren zonder hiervoor hakken te moeten dragen. Met een paar plateau sandalen kom je namelijk al heel ver. Daarnaast zijn ze mega comfortabel en geven ze je outfit een leuke uitstraling. Super schattig voor onder een jumpsuit of jurkje. Een echte must voor in je kast!

Tijd om jouw favoriete sandalen aan te schaffen, succes!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten