Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Sieraden trends 2022

Als je denkt aan de sieradentrends van 2022 dan denk je aan kleurrijk en uitgesproken. Sieraden maken je outfit echt af. Wil je gaan voor een kleurrijke armband, of voor een parelketting? Alles is mogelijk in 2022!

Zodiac sieraden

Een sieraad met je sterrenbeeld erop, wie wil dat nou niet? Wat zo mooi aan zo’n sieraad is, is dat het je look erg persoonlijk maakt. Je zou kunnen gaan voor je sterrenbeeld maar je kan ook de eerste letter van je naam of geliefde op een sieraad zetten.

Zodiac armband | My Jewellery

Parels

Parels zijn al een lange tijd erg trendy in de sieradenwereld. Vorig jaar was het al een trend maar die lijkt niet over te gaan. Vroeger vonden mensen parels een beetje tuttig maar nu zie je ze overal!

Zilveren oorbellen met parel__1010290__0

Kralen

Ook de kralensetjes hebben ons in 2022 niet verlaten. In verschillende sieradenwinkels zie je nog kralenkettingen en armbandjes. Ze verkopen ze in ontzettend veel kleurencombinaties dus je kan helemaal zelf weten wat voor kleuren je wilt. Wij zijn de kralensieraden in ieder geval nog lang niet zat!

Souvenir oranje & witte kettingen set met kralen en parels | My Jewellery

Buikkettingen

De buikketting is nog niet heel lang een trend maar dit is zeker een opkomende trend! Een buikketting kan je bikinilook of outfit helemaal afmaken! Geloof ons, deze ga je deze zomer nog vaak voorbij zien komen!

Gouden bodychain

Earcuffs

En ook de earcuffs zijn nog steeds happening. Wat zo fijn aan de earcuff is, is dat je geen piercing hoeft te zetten om deze oorbel te dragen. Deze is speciaal gemaakt om op je oor te zetten en scheelt dus een hoop ontstekingen. Kortom, een echte must!

Earcuff zigzag regenboog

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten