Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Verschillende gezichtsrollers

Gezichtsroller, je hebt ze vast wel vaker gezien op social media of in de winkel. Maar waarvoor heb je nou een gezichtsroller nodig? Door de bewegingen van de gezichtsroller op de huid, stimuleer je de bloedcirculatie in je gezicht en voer je afvalstoffen af. Gezichtsrollers zijn van jadesteen gemaakt en werd al meer dan 1000 jaar geleden gebruikt door de Chinezen. In dit artikel laten we een paar gezichtsrollers zien die je kunt gebruiken in je skincare routine.

#1 Jade Roller

Deze roller heeft aan beide kanten een roller. Je krijgt van deze gezichtsroller een stevigere huid en het zou rimpels en lijntjes moeten verminderen. Je kan voordat je de roller gebruikt hem in de vriezer doen, dit zorgt ervoor dat je af bent van een opgezette huid.

#2 Gua Sha

Een Gua Sha is en platte jadesteen die je huid steviger maakt. Je hebt verschillende manieren om de Gua Sha te gebruiken.

#3 Nurse Jaimie Uplift Facial Roller

Dit instrument heeft iets weg heeft van een middeleeuws martelwapen. De zwarte steentjes zijn van toermelijnkwarts die een zuiverende werking zouden hebben.

#4 Fosjey gezichtsroller

Deze gezichtsroller helpt bij het vasthouden van vocht en brengt de bloedstroom makkelijk op gang. 

#5 Milu Workout Beauty Tool

Deze massage-tool helpt de elasticiteit van je huid te verbeteren en de bloedcirculatie beter op gang te brengen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten