Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Wat jij moet weten over cupmaten

Begin jij net met dragen van een BH of draag je ze al jaren? En weet je eigenlijk wel welke cupmaat je hebt? Wat is een cup maat eigenlijk? Alles wat jij moet weten over bh’s en cupmaten komen in dit artikel aan bod!

Eerst is het handig om te weten wat een cup maat eigenlijk is. Een cupmaat is de maat van je BH. Net zoals je broek bijvoorbeeld maat 40 is, is een BH bijvoorbeeld A75. 

De cijfers in de cupmaat staan voor de romp. Dit is de rand onder je borsten. De cijfers voor je romp lopen van 65 tot 110. 

De letters in de cupmaat staan voor de grootte van de borsten. Oftewel, de cup. De letters lopen van AA tot H.  

Maar hoe weet je nou wat je maat is? Er zijn ontzettend veel technieken om dit thuis allemaal met een meetlint op te nemen. Maar het handigst is om gewoon bij een lingeriewinkel langs te gaan. Je kan hier gratis je cupmaat op laten meten. En de mensen die daar werken weten er ook het meest van af! Ze kunnen je gelijk adviseren welke BH je het beste kan passen. 

Een dagje inplannen om BH’s te kopen is ook altijd een goed idee. Je kan kijken welke BH bij je past. Wil je een push-up? Eentje met of zonder vulling? Een balconette of een bralette? Een longline of een plunge BH? Neem lekker de tijd en kijk welke het beste bij je past! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten