Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Wat kan jij doen tegen onzekerheid?

Helemaal van je onzekerheden afkomen, is erg lastig. Iedereen is onzeker! Zelfs de Ariana Grande’s en de Kendall Jenners van deze wereld. Maar hoe kan jij jouw onzekerheden verminderen? Lees verder voor wat tips die jou misschien kunnen helpen!

Geef je grenzen aan
Het klinkt heel stom en lijkt niets met onzekerheden te maken te hebben vanaf het eerste opzicht, maar geef je grenzen aan. Als jij jezelf de ruimte geeft om grenzen te stellen, kunnen mensen lastiger over jou heen lopen. Op die manier ga je meer respect ontwikkelen voor jezelf en krijg je ook meer zelf vertrouwen.

Zorgen voor jezelf
Als jij jezelf respecteert, kan je ook beter voor jezelf gaan zorgen. Jezelf verzorgen is erg belangrijk. Kijk straks maar is goed in de spiegel misschien kan je wel al iets aan jezelf gaan waarderen? Je ogen bijvoorbeeld. Of die sproetjes die je altijd al irritant vond, maar nu omdat je er lang naar kijkt toch misschien wel iets vind hebben.

Geef jezelf complimentjes.
Deze kan lastig zijn af en toe. Als je onzeker bent over je lichaam is het ook stom om te gaan zeggen hoe mooi je wel niet bent. Een idee is om dit stapsgewijs aan te passen. Geef jezelf kleine complimentjes zoals: ‘’Wat zit mijn haar goed vandaag!’’ En als het over iets anders gaat dan je uiterlijk kan je ook klein beginnen. Te grote stappen kunnen je soms alleen maar nog onzekerder maken.

Blijf bij jezelf.
Soms als je onzeker bent is het heel moeilijk om bij jezelf te blijven, dan waai je het liefste met de wind en elke trend mee. Blijf bij jouw eigen stijl of mening en trek aan of zeg waar jij je fijn bij voelt. Jij bent uniek en mensen moeten jou accepteren zoals je bent!

Wij hopen dat je lekker jezelf en andere complimenten gaat geven en jezelf blijft zijn. Iedereen is goed zoals hij of zij is!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten