Laatste nieuws: Aimee Lou Wood over haar leven na ‘Sex Education’!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste winter outfits

Yes! Het is hartje winter. En ondanks dat de temperatuur het misschien nog niet liet zien, het aanschaffen van winter kleding wordt nu toch wel must. Wij hebben hier de leukste opties voor de winter dagen bij elkaar gezet

1. No ripped jeans

De ripped jeans zien we overal in de zomer, lente en zelfs nog in de herfst, maar in de winter moeten we hier toch echt voor tijdje afstand van nemen. Tenzij je ontzettend koude benen wil. Een lose fit spijkerbroek helpt je uit de brand. Het heeft deelde vormen als een gaten broek, alleen zijn ze warmer. Een mom jeans, 90’s model jeans of boyfriend jeans zijn perfect voor de winter.

2. De mantel jas

Je ziet ze al overal in alle kleuren, ruitjes, lengtes, oversized of strak. De mantel jas is hét kleding item om aan te schaffen. Het is warm en geeft een ontzettende clash look aan iedere outfit. Wil je de jas wat stoerder houden koop dan een oversized versie zo hou je de outfit wat speelser en wordt het met wat laarsjes een stoere look.

3. Beanie en sjaal

De must have accessoires voor de winter zijn niet alleen handschoenen voor tijdens die koude fietstochten naar je vrienden. Het warm houden van je hoofd en nek is ook heel belangrijk. Een beanie is perfect voor het warm houden van je hoofd en het houden van een casual, classy, a cute of stoere look. Dit mutsje gaat echt met alles samen en is er in alle kleuren van de regenboog en met of zonder glitter te kopen.

Een sjaal waarschijnlijk heeft iedereen er al een of meerdere thuis liggen. Maar ieder jaar wordt een ander soort sjaal de nieuwe trend. Dit jaar zijn dat de geruite en zwarte, bruine en beige sjalen. Het past bij de kleuren van de kleding in de winter en de geruite sjaal sluit aan op de geruite overjas trend.

4. Over knee of tot knee laars

We kennen allemaal de enkel laarsjes warm en een grote trend in de winter. Maar veel willen in de winter toch nog wat jurkjes kunnen dragen. De trui jurkjes of strakke coljurkjes kunnen we nog steeds uit de kast halen met deze laarzen eronder. Met een dikke of dunne hak kan je verschil maken in classy en stoer. En met de lengte van de laars kan je het sexy of casual maken.

5. Chunky Sneakers

Sneakers blijven toch het lekkerste zitten en sommige van ons zijn helemaal niet van dat hoge of dikke hakje. Voor die meiden hebben we de Chunky Sneaker. Deze sneaker zijn iets hoger en passen bij iedere winter outfit. Het is net wat anders dan de andere zomer gympen in je kast en ook niet te koud voor de winter. Zwart, wit of beige, het maakt niet uit als ze maar lekker hoog en chunky zijn.

6. Texture en print truien

Een basic normale trui is allang niet meer je van het. Wat is dan wel vernieuwend in iets wat we al jaren lang dragen? Een trui met een gekke print of gekke stof/textuur. Een trui met een lekker druk printje of gemaakt dan een wat andere sweater stof is de trend van deze winter. Als het maar warm is dat kan ook met andere stoffen gedaan worden

7. Lounge outfit

We moeten wel realistisch blijven. Hoeveel wij de deur uit kunnen deze winter is niet alleen meer onze beslissing helaas. Het corona virus is er nog steeds en voor de dagjes thuis hebben wij ook de lounge wear trend hieronder voor je beschreven. Een woord zegt genoeg: suède. Zo zacht mogelijk moet je lounge pakje zijn. Niet allen van binnen, maar ook van buiten voor de look en feel van de outfit. Met een paar zachte warme slippers maak je de outfit helemaal af. Maak een leuke Instagram foto in dit outfitje 😉 en zijn jij en je familie toch niet de enige die deze outfit te zien krijgen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten