Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zo bescherm je je haar tegen de zon

Het zonnetje kan jammer genoeg niet alleen je huid beschadigen, maar ook je haar. De zon kan je haar namelijk uitdrogen, zorgen voor gespleten haarpunten of pluizig haar. En beschadigd haar wil je natuurlijk voorkomen tijdens jouw Hot Girl Summer! Daarom is het belangrijk om het te beschermen. In dit artikel lees je hoe je dat het beste kunt doen.

‘Verstop’ je haar

De makkelijkste optie is natuurlijk om je haar te verstoppen voor de zon. Dit kun je doen door heel simpel een knot in te doen, maar ook door bijvoorbeeld een leuke strandhoed op te doen. Naast strandhoeden heb je natuurlijk ook nog meer leuke haaraccessoires, zoals sjaaltjes. Ben je benieuwd hoe je haarsjaaltjes op een leuke manier kunt stijlen? Daar hebben wij een artikel over geschreven.

Haarproducten

Voor het beschermen van je haar bestaan er natuurlijk ook verschillende producten. Zo heb je een spray die je haar beschermt tegen UV straling wat dus eigenlijk werkt als een soort zonnebrand. Dus voordat je de deur uitgaat kun je dit in je haar sprayen, super handig!

Als je je haar graag achteraf wilt verzorgen kan dat door middel van een masker. Een masker herstelt en voedt je haar zodat het er snel weer gezond uit ziet.

Tip: handige set met een beschermde serum en crème

Verzorging van binnen

Eigenlijk is dit de basis. Het is namelijk ook belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt met vitamines en water, omdat dit ook resulteert in een gezonde uitstraling. Drink dus genoeg water, eet af en toe een sinaasappeltje en nog wat andere mineralen zodat jouw huid en haar er weer tegen aan kunnen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten