Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Zo lijken je lippen voller!

Je bent mooi zoals je bent, maar dat wil niet zeggen dat je soms wat aan jezelf wilt veranderen. Wil jij graag wat vollere lippen? Wij hebben een paar tips voor jou op een rijtje gezet!

Lipscrub:

Een zachte lipscrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de bloedsomloop in je lippen gestimuleerd wordt. Je lippen worden hierdoor zachter en voller! Je kunt zelf een potje lipscrub kopen. Ook kun je zelf lipscrub maken door een beetje suiker en honing met elkaar te mengen.

Lipliner:

Dit is de meest voor de hand liggende manier die mensen gebruiken. Het is een makkelijke manier om je lippen voller te laten lijken. Kleur lichtjes net buiten de lijnen van je lippen, zodat ze wat groter lijken. Je kunt ze daarna volledig inkleuren met potlood. Zo creëer je een goede basis voor je lippenstift.

Lippenstift:

Deze manier is bijna hetzelfde als lipliner, maar je kan je lippen ook met een lippenstift voller maken. Een nude lippenstift zal je lippen voller laten lijken dan een felle kleur!

Lipgloss:

Een glans is natuurlijk altijd mooi op je lippen! Een lipgloss laat je lippen voller lijken.

Cupidoboogje:

Het cupidoboogje, het hartvormige boogje aan je bovenlip, kan je wat glans geven! Je kan er een beetje highlighter of gloss opdoen! Door het boogje te beglitteren, lijkt het meteen alsof je vollere lippen hebt!



Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten