Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 tips voor pluizig haar

Oh no! Je hebt last van pluizig haar… Wat nu?! Niks aan de hand. Wij hebben 5 tips op een rijtje gezet die jouw haar pluis vrij maken!

#1. Krullen

Om je haar minder pluizig te maken kun je het af en toe krullen. Krullen?! Ja, krullen.  Door pluizige lokken om de warme krultang te wikkelen wordt het haar gladder en dus minder pluizig. Vergeet niet om je haar te beschermen voordat je de tang erop zet.

#2. Olie treatment 

Behandel je haar soms eens met olie treatment. De tubes vind je onder andere bij drogisterijen. Het maakt je haar minder pluizig, voller van volume en gladder. Je hoeft de olie alleen maar in de lengte en de puntjes van je haar aan te brengen, dus niet bovenop je hoofd.

#3. Zet de fohn verder van je haar af

Als je vaak een föhn gebruikt kan het zijn dat je haar pluiziger wordt. Hou de föhn daarom minstens tien centimeter van je haar en zet ‘m niet te warm.

#4. Was je haar niet te vaak

Shampoo maakt je haar schoon, maar bij dagelijks gebruik droogt je haar uit. En dat betekent maar één ding: pluis haar. Kan jij echt niet afkicken van dagelijks onder de douch staan? Gebruik dan een natuurlijke shampoo.

#5. Wrijf je haar niet droog met een handdoek

Het wrijven verpest je haarstructuur en zorgt voor pluis haar. Draai je lokken daarom in een handdoek en laat het vervolgens zo natuurlijk mogelijk opdrogen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten