Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Tips tegen zweten

Zweten is heel normaal, hier heeft iedereen last van. Als je veel zweet, kan dit erg vervelend zijn. Er kunnen nare geurtjes ontstaan of je krijgt zweetplekken. Wij hebben tips om dit te verminderen!

1 Draag luchtige kleding

Hierdoor zit de kleding niet strak om je lichaam waardoor je geen benauwd gevoel krijgt. Dit zorgt er ook voor dat je lichaam gewoon goed kan ademen.

2. Was jezelf regelmatig

Je hoeft niet elke dag te douchen, maar zorg ervoor dat je je lichaamsdelen waar je zweet, wel elke dag wast. Dit zorgt voor een fris gevoel en voor minder nare geurtjes.

3. Draag katoenen ondergoed en sokken

De stof katoen zorgt ervoor dat het zweet makkelijk wordt opgenomen en dat het lichaam goed kan ademen.

4. Draag zooltjes

Als je last hebt van zweetvoeten, kun je het beste zooltjes in je schoenen leggen. Kies dan voor zooltjes met een ademende functie die vocht opnemen. Vaak zit er ook een fris geurtje aan, waardoor de schoenen niet zo erg zullen stinken.

5. Gebruik anti-transpirant deo

Deze soort deo zorgt er niet alleen voor dat de geurtjes verdwijnen, maar kijkt ook naar het onderliggende probleem. Deze deo bevat ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige huid, dus mensen met een gevoelige huid, gebruik deze soort deo!

6. Ontharen

De haren onder je oksels is een broeinest voor bacteriën. Als je minder last wilt hebben van nare geurtjes en zweten, is het aan te raden om je oksels te scheren. Natuurlijk is dit jouw eigen keus en moet je doen waar jij je prettig bij voelt!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten