Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Doorlekken voorkomen

Hoe kun je lekkages voorkomen tijdens je menstruatie? Het kan ontzettend vervelend zijn om tijdens je menstruatie door te lekken. De kans is groot dat je dit wel eens meegemaakt hebt, want het gebeurt nou eenmaal. Maar wat kan je er tegen doen om de kans van lekkage te verminderen?

Juiste onderbroek

Trek je meest comfortabele onderbroek aan. Denk aan een grote, kantoenen onderbroek die alles van voren tot achteren bedekt. De onderbroek moet groot zijn qua stijl, maar moet qua maat goed passen. Als hij te los zit, dan is er te veel ruimte voor beweging en is de kans op doorlekken groter. 

Twee onderbroeken

Ja, je leest het goed. Draag twee onderbroeken. Als je een tweede onderbroek draagt, houdt die de eerste op zijn plek. Mocht je toch doorlekken, dan voorkom je dat het bloed op je lakens of kleding. 

Pyjama

Kies ook voor de juiste pyjama. Kies een zachte, maar wat strakkere broek. Op deze manier is er minimale bewegingen van je onderbroek en extra bescherming tegen lekkages. 

Menstruatieproducten

Sommige producten kunnen je helpen om het doorlekken te verminderen. Zo kun je een herbruikbare menstruatie cup verminderen. Met een cup realiseer je je vaak niet eens dat je ongesteld bent. Je hebt ook menstruatie absorberen ondergoed, zoals van Swean of herbruikbaar maanverband van Katoen en Ko. 

Maandverband

Libresse ultra Goodnight Extra maakt gebruik van een super-gel technologie waardoor bloed snel en efficiënt wordt geabsorbeerd. De antilekrandjes zorgen voor een extra barrière die het doorlekken helpen te voorkomen je tot 10 uur lang bescherming biedt. 

Wekker

Gebeurt het regelmatig dat je doorlekt? Zet dan een wekker die je helpt herinneren om je maandverband of tampon te verschonen. Op die manier vergeet je het niet en is de kans op doorlekken ontzettend klein!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten