Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Feel good films uit de oude doos!

Met alle ellende in de wereld kan je het vast wel gebruiken om eventjes te lachen! Daarom hebben wij een lijstje met feel good films voor jou opgesteld. Ze zijn ook nog eens gewoon te vinden op Netflix.

We hebben een aantal films uit de oude doos, maar dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken!

1 Clueless

Deze film gaat over de populaire meid Cher Horowitz. Ze heeft het allemaal, ze is populair, haalt goede cijfers en is enorm modebewust. Wel heeft ze verwijten gekregen dat ze alleen maar aan zichzelf denkt. Hier wil ze verandering in brengen dus ze gaat ervoor zorgen om het nieuwe meisje, Tai, te helpen. Cher wil haar populair maken, maar dit loopt anders dan verwacht…

2. Easy A

In deze comedy gaat het over middelbare scholiere Olive Penderghast. Zij liegt tegen haar beste vriendin Rhiannon over een zogenaamde date met een jongen die niet bestaat. Hierdoor gaan er verschillende roddels door de school wat haar reputatie beïnvloedt. Dit pakt Olive op een bijzondere manier aan.

3. She’s the man

In deze film gaat het over het leven van Viola Hastings. Ze houdt van voetballen maar helaas wordt het meisjesteam afgeschaft omdat er te weinig aanmeldingen zijn. Ze verzint een slim plan om toch te blijven voetballen.

4. White chicks

Hier begint de film met 2 FBI agenten die een grote drugvondst verknallen. Ze willen hun werk niet kwijtraken, dus ze gaan extra hun best doen bij de volgende opdracht. Ze moeten de Wilson zusjes beschermen, maar dit doen ze op een rare manier…

5. LOL

De film LOL (Laughing Out Loud) gaat over het leven van Lola. In het nieuwe schooljaar maakt haar vriendje het uit en heeft Lola veel liefdesverdriet. Dit gaat snel over wanneer ze Kyle ontmoet.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten