Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Tips om nagellak langer op je nagels te houden

Hoe irritant is het als je net je nagels hebt gelakt, maar de helft de dag erna er voor de helft weer af is. Wij hebben speciaal voor jou een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw nagellak wél langer blijft zitten dan die ene dag. 

Basecoat

Waarschijnlijk zul je deze al eerste tip al kennen, maar het is toch een hele handige. Voordat je gaat beginnen met het lakken van je nagels, smeer je er eerst een base coat op. Het is de basis voor het lakken van je nagels. Dit is een doorzichtige nagellak die er voor zorgt dat je nagels niet verkleuren, maar ook dat je nagellak beter hecht. Het zorgt ook voor versterking van je nagels.

Topcoat

Ook deze ken je misschien al: de topcoat. Dit is ook een doorzichtige lak die je op je nagels aanbrengt nadat je ze hebt gelakt en hebt laten drogen. Het zorgt er namelijk voor dat je nagellak langer en beter blijft zitten. 

Azijn

Misschien had je nog wel nagellak op je nagels zitten en heb je dit er af gehaald met nagellakremover, maar voordat jij je nagels echt gaat lakken, is het misschien belangrijk om deze tip te gebruiken: azijn. Ga met een wattenstaafje met azijn over je nagels. Het ruikt misschien niet zo lekker, maar het zorgt er wel voor dat je de bacteriën weg haalt die er anders voor kunnen zorgen dat je nagellak niet lang blijft zitten. Vergeet dit dus zeker niet om te doen. 

Dunne laagjes

Het is beter om dunne laagjes op je nagels te smeren, want die hechten beter. Laat de laagjes tussendoor goed drogen zodat het goed kan hechten en daardoor ook langer blijft zitten. 

Gellak

Gellak is ook een goede optie om je nagellak langer op je nagels te houden. De gellak is namelijk sterker en blijft daarom langer zitten. Je hebt van Essence gellak wat je gewoon thuis kunt doen zonder een UV-lamp te gebruiken. 

Niet blazen

Vaak blaas je op je nagels als je ze net hebt gelakt, maar het is beter voor je nagels als je ze laat drogen aan de koude lucht. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten