Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Make-up look: Manou Jue Cardoso

Manou kan je misschien wel kennen van het Junior Songfestival, of van de serie Gamekeepers van Ketnet. Deze actrice én zangeres is de laatste tijd niet te missen! Ook post ze haar leukste foto’s op haar Instagram. Wil jij nou weten hoe je zo’n mooie make-up look als die van Manou maakt? Lees dan snel verder!

Bij deze look heeft Manou haar dagelijkse make-up op. Toch ziet ze er super glamorous uit. 

Foundation

We beginnen met een dun laagje foundation. Hiervoor gebruikt Manou de ‘Catrice HD Liquid Coverage Foundation‘ in de kleur 010 light beige. Deze kan je aanbrengen met een kwast of met een beautyblender.

Bronzer

Daarna brengen we bronzer aan, hiervoor gebruikt de zangeres een poeder bronzer. Ook deze is budgetproof, ze gebruikt namelijk de ‘Catrice Matt Bronzing Powder‘ in de kleur 030 Medium Bronze. Deze breng je aan onder je jukbeenderen voor een wat bruiner kleurtje.

Blush

En ook de blush gebruikt Manou van Catrice. Als blush gebruiken we de ‘Catrice Glowing Multicolour Blush Box’ in de kleur 020 It’s Wine O’Clock. De blush breng je aan op de appeltjes van je wangen voor een schattig natuurlijke flush. 

Wenkbrauwen

Als wenkbrauwproduct gebruikt de actrice een wenkbrauwpotlood. Ze gebruikt de ‘Duo Brow Pencil in Medium Brown’ van Revolution. Met dit product vult ze haar wenkbrauwen in, maar met dit potlood tekent ze ook wat sproetjes bij op haar gezicht (handige tip voor als je zelf geen sproetjes hebt). 

Mascara

Mascara is het laatste product wat Manou dagelijks gebruikt. Hiervoor gebruikt ze de ‘Lancôme Hypnose Doll Eyes’. Met deze mascara krijg je ontzettend lange wimpers! Breng deze aan op je bovenwimpers en op je onderwimpers als je dat mooi vindt. Dan is dit alweer de dagelijkse make-up look van Manou! Best makkelijk toch? Ga jij hem uitproberen?!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten