Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Perfecte zomerdates

De zomerkriebels heersen weer, want het is eindelijk weer lekker weer! Daarom is dit dé perfecte tijd om eindelijk met je crush op date te gaan. Wij hebben 5 leuke zomerdate ideeën om het gegarandeerd gezellig te hebben met je date!

Pretpark

Als jullie beide van avontuur houden is dit zeker een goed idee voor een date. Naar het pretpark gaan is vooral leuk bij een eerste date, omdat je veel tijd met elkaar kunt doorbrengen om met elkaar te praten. Als je in de rij staat te wachten bijvoorbeeld of wanneer jullie lekker aan het rondlopen zijn.

Stedentrip

Als het lekker weer is kan het al heerlijk zijn om ergens rond te slenteren. Plus: als jullie naar een stad gaan waar jullie beide nog nooit zijn geweest, vervelen jullie je nooit! Dus hang lekker de toerist in eigen land uit!

Varen

Misschien een klassieker, maar superromantisch: varen. Ga er samen op uit en leer elkaar kennen terwijl je op een bootje zit. Als je het nog te eng vindt om alleen af te spreken, is dit ook een leuk idee om met een groep te doen!

Strandwandeling

Dit kan natuurlijk niet ontbreken bij een zomerdate! Soms kan het erg druk zijn op het strand, maar zodra de zon ondergaat wordt het romantischer en rustiger. Dan kunnen jullie samen van de zonsondergang genieten!

IJssalon

Als jullie nog niet naar verre plekken kunnen reizen, is samen een ijsje halen altijd een goed idee! Het is niet alleen de beste verkoeling tegen het warme weer, maar ook lekker laagdrempelig omdat het niet veel kost. Plus: het is altijd lekker, net als jij 😉

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten