Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Dit zijn de fijnste vibrators!

Rondom speeltjes voor in bed hangt altijd een gespannen sfeer, maar waarom eigenlijk? Sex toys zijn namelijk hartstikke normaal, leuk en handig. En ook fijn: je bestelt ze gewoon online bij winkels om de hoek!

Sex toys brengen altijd een ongemakkelijke sfeer met zich mee, maar dat is helemaal niet nodig. Het is heel normaal om op een bepaalde leeftijd je lichaam te verkennen. Niks om je voor te schamen. Vibrators zorgen door middel van een trilling of luchtdruk voor een fijn gevoel. Wij hebben een paar vibrators op een rijtje die niet alleen betaalbaar maar ook goed aangeschreven zijn!

De Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator is helemaal hot en happening. Het kan zelfs zijn dat je al een paar TikToks over deze hottie langs hebt zien komen. De populaire en klassieke Satisfyer Pro 2 garandeert explosieve sensaties met zijn innovatieve drukgolf stimulatie. Je zet het apparaat op je clitores en het zuigt als het ware aan je. De vibrator heeft 11 standen en is op te laden.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator

Wees er snel bij, deze week is deze topper met veel korting te spotten bij onder andere Bol.com en de Kruidvat. Bij Bol heb je ‘m de volgende dag in huis voor slechts €26,99. Ook bij EasyToys bemachtig je ‘m voor €35,00. Je hoeft je bij EasyToys geen zorgen te maken over het bezorgen. Het pakketje is anoniem en het is onmogelijk te raden wat er in zit. You’re safe!

De recensies van deze Satisfyer Pro 2 Next Generation Luchtdruk Vibrator zijn erg lovend over het product. Op onder andere Bol.com kun je alle positieve recensies lezen.

De Satisfyer Pro Penguin Luchtdruk Vibrator is een soort gelijke variant. Deze ziet er uit als een puingin en is voor €34 te scoren bij Bol.com. Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen biedt de Satisfyer Pro Penguin touch-free stimulatie en maakt het mogelijk om meerdere en intensere orgasmes te ervaren binnen enkele minuten. De siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen of gereinigd.

atisfyer Pro Penguin Luchtdruk Vibrator

Deze prachtige puingin met schattige strik kun je toch onmogelijk afslaan? 😉

De Satisfyer 1 Luchtdruk Vibrator is de goedkopere variant van de Satisfyer Pro 2. Ook deze score je bij Kruidvat, Bol.com en Easy Toys voor €19.95 of zelfs €15,99. Het verschil met de andere? Deze vibrator heeft iets minder zuigkracht. Toch voelen veel gebruikers en recensie-schrijvers niet veel verschil tussen de twee.

Satisfyer 1 Luchtdruk Vibrator

Wat de recensies ook zeggen; je zult het toch zelf moeten uitproberen om te weten of het iets voor jou is. Schaam je er alsjeblieft niet voor, er zijn veel meer mensen van jouw leeftijd die hetzelfde willen of zelfs hebben. Enjoy 🙂

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten