Laatste nieuws: Hier begon de 'Fame' van de Kardashians

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Tips tegen schurende bovenbenen

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de zomerjurkjes uit de kast getrokken kunnen worden. Deze jurkjes staan heel natuurlijk heel cute maar het kan af en toe vervelend zijn. Heb jij ook last van schurende bovenbenen? No worries, wij hebben wat tips op een rijtje gezet!

1 Draag een broekje eronder

Een oplossing tegen de schurende benen kan zijn om een broekje onder je jurkje te dragen. Dit zorgt ervoor dat je benen niet tegen elkaar schuren. Je kunt bijvoorbeeld een boxershort gebruiken met langere pijpjes, of je gebruikt corrigerend ondergoed. Enig minpuntje kan zijn dat het dan wat warmer aanvoelt, maar dan kun je het beste een broekje kopen met wat dunner stof. Je kan ook een bandelette gebruiken, dit is een bandje dat je om je been schuift. Er is genoeg keuze!

2. Gebruik talkpoeder

Talkpoeder zorgt ervoor dat je benen niet glibberig aanvoelen. De poeder absorbeert het vocht en zorgt ervoor dat je benen droog blijven, maar niet gaan schuren. Het kan alleen lastig zijn met aanbrengen, want je wilt natuurlijk geen witte plekken op je kleding.

3. Gebruik een deo-roller

Neem het liefst een anti-transpirant deo-roller en breng deze aan op de plekken waar je last hebt. De deo zorgt ervoor dat je benen gladder aanvoelen en niet meer pijn doen als je benen tegen elkaar komen.

4. Smeer je benen in met lotion en olie

Je kunt verschillende lotions gebruiken om je benen mee in te smeren. Je kan bijvoorbeeld een bodylotion voor de droge huid of vaseline gebruiken. Ook kun je gebruik maken van kokosolie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten