Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Trendalert: Bodywarmer

In deze tijd van het jaar is het enorm lastig om te bepalen welke jas je op de dag aan moet trekken. Wordt het een tussenjas, omdat het toch al bijna zomer is? Óf ga je toch voor de oude vertrouwde winterjas? Nu is daar gelukkig een oplossing voor! De bodywarmer is dé nieuwe fashiontrend van 2021. 

Je zal waarschijnlijk denken; huh een bodywarmer, dat kreeg ik vroeger van mijn ouders aan? Voorheen droegen alleen oudere mensen een bodywarmer, maar de modehuizen als Dior, Prada en Isabel Marant hebben laten zien dat je het geweldig kan stijlen! Daarnaast is het ook nog enorm praktisch tijdens een BBQ of lawa (lange wandeling) op het strand. 

De bodywarmers van 2021 zien er geweldig uit, als je ze goed styled, bij je outfit. Draag hem met een leuke trui eronder. Zorg dat de kleuren goed met elkaar matchen. Deze mogen zeker niet vloeken. Ook is het leuk om te dragen met een crop, zodat een klein stukje van je buik te zien is, met daarop een hip vestje. Zoals je misschien al door hebt, mogen de laagjes onder de bodywarmer niet ontbreken. Ook is de bodywarmer super stoer op een maxi-dress. 

Check hieronder wat voorbeelden hoe je de bodywarmer fashionable kan stijlen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten