Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Zo zit jij lekker in je vel deze zomer!

De zomer komt eraan en dat betekent veel tijd spenderen in je nieuwste bikini of badpak. We love it! Maar soms brengt het toch ook enige onzekerheid met zich mee. Op social media worden we overspoeld door ”perfecte” plaatjes en ook reclames vertellen ons steeds vaker hoe we ons lichaam summerproof kunnen maken. Maar bestaat dat eigenlijk wel? Wat ons betreft is elk lichaam perfect en summerproof. Vandaag vertellen we hoe je dit ook zelf gaat geloven. Want niks is mooier dan een zelfverzekerende uitstraling!

De eerste tip is misschien wel de moeilijkste. Leer je lichaam 100% te accepteren! We zijn het zo gewend om kritisch naar onszelf te kijken en vergelijken ons voortdurend met andere. Hoe moeilijk het ook kan zijn soms, zet deze negatieve gedachtes opzij. Bedenk dat iedereen zo zijn onzekerheden heeft. En vraag jezelf ook eens af, kijk jij zo kritisch naar een ander? Niemand let op jouw onzekerheden, daarvoor zijn ze veel te druk bezig met zichzelf!

Heb je er nog steeds veel moeite mee? Ga eens voor de spiegel staan en noem alle positieve eigenschappen op! Je hebt misschien wel vaker van deze oefening gehoord en veel zullen er zo zijn twijfels bij hebben. Maar probeer het eens! Zodra jij je meer gaat focussen op alle pluspunten, zal je zien dat je ook lekkerder in je vel gaat zitten.

Naast het trainen van je mindset is het ook ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! Maak genoeg tijd vrij voor ontspanning en onderneem leuke dingen waar jij gelukkig van wordt. Maar wees ook fysiek lief voor je lichaam. Drink voldoende water, verzorg je huid goed, eet gezond en probeer voldoende in beweging te blijven. Ons lichaam zorgt ervoor dat wij zoveel kunnen doen. Een beetje waardering mag dan ook wel!

Onthoud goed, elk lichaam is mooi en bijzonder. Niet alles wat je op het internet ziet is realiteit. Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen die meegaan in de body positivity movement. Wil je hier meer van zien? Bekijk dan ook dit artikel: Influencers voor meer body positivity in je leven – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten