Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Glow-up ideeën 2023

Er zijn veel jongeren die struggelen met hun zelfbeeld en vinden het moeilijk om zichzelf te zijn. Het aller belangrijkste om je goed te voelen is om te beginnen bij jezelf. Vind je eigen stijl, je passies en ontdek je dromen. Wil jij 2023 jouw jaar maken? Hoe je een gezonde levensstijl krijgt, jezelf ontdekt en tips lees je in dit artikel!

Vind jezelf
Het kan lastig zijn om 100% jezelf te durven zijn, in situaties waar je niet comfortabel voelt. Jezelf uitdrukken doormiddel van je uiterlijk kan erg helpen bij het zoeken naar jezelf. Wil jij die ene rok aan of je haar knippen, maar durf je het niet door de mening van anderen? Wees jezelf en niet wie andere willen dat je bent. Als jij het mooi vindt staan, doe het!
Wat kan jij doen tegen onzekerheid?

Vinden van een eigen stijl
Het hebben van je eigen stijl en je goed voelen in je outfits zal helpen met je zelfbeeld, omdat het je veel zelfvertrouwen kan geven. Het vinden van je eigen stijl kan lastig zijn. Gelukkig staan er veel outfit inspiratie online. Outfit inspiratie! misschien zijn deze outfits wat voor jou. Is het tijd voor verandering? Misschien kun je een nieuwe haar stijl proberen. De leukste haarstijlen.

Passies zoeken en doelen stellen
Wat is op dit moment je belangrijkste doel? Wat wil je later bereiken? Wat vind je leuk om te doen? Beantwoord deze vragen voor jezelf. Hierdoor kun je doelen stellen waardoor je gemotiveerd blijft om je doel te halen. Opzoek naar een passie: Probeer een nieuwe hobby uit, leer een nieuwe taal of bespeel een instrument.

Gezondere levensstijl
Het hebben van een gezonde levensstijl betekend niet dat je elke dag naar de gym moet of alleen nog maar sla mag eten. Een gezonde levensstijl betekend dat jij je goed voelt in jouw lichaam. Iedere lichaam is anders en elk lichaam heeft iets anders nodig. Je hoeft niet helemaal te stoppen met het ongezond eten als je dat niet wil. Je kunt bijvoorbeeld gebalanceerd gaan eten of een bepaald dieet te volgen die bij jouw lichaam past, waarbij je niet te veel maar ook niet te weinig zal eten. Het is belangrijk om te bewegen, maar als je niet van sporten houdt kun je bijvoorbeeld lopen om je dagelijkse bewegingsdoel te halen.
Stappen per dag: Minimaal aantal stappen : Actief:

12-19 jaar oud tussen de 6.000 stappen 10.000 stappen
20-65 jaar oud tussen de 3.000 stappen 7.000 stappen

Genoeg slapen
Om goed te functioneren en je goed te voelen is het belangrijk dat je genoeg slaapt. Als je weinig slaapt merk je gelijk dat je je minder fit voelt en daarbij symptomen krijgt van vermoeidheid.

8-11 jaar: 9 tot 10 uur slaap per nacht
12-17 jaar: 8 tot 10 uur slaap per nacht
18-25 jaar: 7 tot 9 uur slaap per nacht

Self care
Het hebben van een self care routine kan helpen om je beter te voelen in je eigen lijf, bijvoorbeeld het verzorgen van je huid, haar of nagels. Er zijn veel producten die kunnen helpen om de perfecte skin care en make-up routine te vinden die bij jouw huidtype past. Skin care voor jouw huidtype. Make-up trends.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten